Werkplaats

Werklust begint met goede lucht

Van kleine tot grote werkplaatsen, de luchtverdeelslang conditioneert de lucht waar het nodig is. Luchtverdeelslangen, ook wel airsocks of textiele kanalen genoemd, leveren een belangrijke bijdrage aan een optimaal werkklimaat. De stille en schone verdeling van de lucht zorgt ervoor dat iedereen in de werkplaats optimaal zijn of haar werk kan doen. De luchttoevoer is constant en de ruimte wordt goed geventileerd, zonder tocht.

Of u nu werkt in een werkplaats met metaal, hout of plastic, er komen altijd stofdeeltjes vrij bij de bewerking van materialen. Slijpen, schuren, boren, kleine deeltjes van het materiaal belanden in de lucht en die worden de hele dag ingeademd als er niet goed wordt geventileerd. Dat is niet aan te raden voor uw gezondheid. Hetzelfde geldt voor geurtjes van olie en andere substanties. Belangrijk is dan, dat er tochtvrij wordt geventileerd, en dat kan met luchtverdeelslangen.

Luchtverdeelslangen transporteren de lucht door het textielen kanaal en kunnen grote hoeveelheden verwarmde of gekoelde lucht inbrengen in de ruimte. Zonder condensvorming of tochtproblemen. Dit is fijn voor het personeel en gunstig voor materiaal, gereedschappen en machines. Roestvorming wordt voorkomen doordat het niet te vochtig wordt en gereedschappen blijven in goede staat.

Luchtverdeelslangen zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringsvormen. BLT luchttechniek heeft ook voor uw werkplaats een passende oplossing!

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!