Kantoren

Dankzij een gebalanceerde luchtverdeling is de luchtkwaliteit op kantoor beter, wat leidt tot grotere productiviteit. In een kantooromgeving is een goed binnenklimaat met voldoende verse lucht een vereiste. Juist daar waar mensen veel zittend werk doen, is tocht hinderlijk. Veel klachten ontstaan als iemand recht in de luchtstroom zit van een luchttoevoerrooster. Variërend van een stijve nek en rillerigheid tot verkoudheidsklachten. Dit wilt u uiteraard voorkomen.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor dankzij luchtverdeelslangen

BLT Luchttechniek begrijpt de noodzaak van tevreden personeel. Bovendien zijn zorgen over het goed functioneren van de ventilatie het laatste wat u wilt. Luchtverdeelslangen en onze expertise zijn hier de oplossing! Wij zorgen voor het transport van de verse lucht daar waar het nodig is. Zo kunt u zich, zonder hinderingen, volledig bezighouden met de primaire processen in uw bedrijf. Naast plaatsing bieden wij ook een onderhoudscontract aan om u van A tot Z te ontzorgen en de luchtkwaliteit op kantoor te waarborgen.

Kies voor perfecte balans

Bent u geïnteresseerd in de luchtkwaliteit en een perfecte balans in luchtverdeling in uw kantoor of schoolgebouw? Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag! Bespreek uw project met onze experts door te bellen naar +31 (0) 76 542 76 37 of stuur een e-mail naar info@bltluchttechniek.nl