Wat doen we?

BLT Luchttechniek is dé partner op het gebied van levering, montage en onderhoud van luchtverdeelsystemen door middel van een airsock. Schone en veilige arbeidsplaatsen zijn essentieel voor de kwaliteit van leven. Ze verhogen de tevredenheid van de medewerkers, verkleinen de uitvaltijden en dragen positief bij aan de productiviteit en kwaliteit. Een luchtverdeelsysteem met luchtverdeelslangen, ook wel airsocks of textiele kanalen genoemd, kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Flexibel in de levering en montage van een airsock-systeem

BLT Luchttechniek is opgericht in 1992. In eerste instantie waren we hoofdzakelijk actief in de sector technisch advies en dienstverlening voor de werktuigbouwkundige installatietechniek. Ons motto was: "Opdrachtgevers probleem is BLT's verantwoordelijkheid"! Vanaf 1993 spitsen de activiteiten zich meer toe op het gebied van advies en levering van textiele luchtverdeeloplossingen. Sindsdien heeft BLT met Euro Air een betrouwbare, betrokken en flexibele partner voor de levering van textiele luchtverdeelslangen van zeer hoge kwaliteit.

Binnenklimaat


De ontwikkeling van Euro Air luchtverdeelslangen

De ontwikkeling van Euro Air luchtverdeelslangen neemt een enorme vlucht van vooral industriële toepassingen naar toepassing in alle mogelijke ruimtes, zoals onder andere:Onze activiteiten

BLT Luchttechniek heeft al die jaren de activiteiten gespitst op het advies, de levering, de montage en het onderhoud van de Euro Air luchtverdeelslangen of airsocks. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot dé specialist van textiele luchtverdeeloplossingen. Wij ondersteunen u graag bij de keuze voor het juiste systeem. Bel naar +31 (0) 76 542 76 37 of stuur een e-mail met uw projectwensen naar info@bltluchttechniek.nl om de mogelijkheden te bespreken.