05-01-2020 | BLT Luchttechniek op de VSK 2020

We zijn er weer bij! VSK 2020 in de jaarbeurs te Utrecht. Van 4 t/m 7 februari 2020 presenteren we daar onze noviteiten:

 

CradleSox - luchtverdeelslangen met een Cradle-to-Cradle-certificaat

We staan aan de vooravond van een circulaire economie. Onontkomelijk, want grondstoffen worden schaarser en de winning ervan heeft grote negatieve gevolgen voor de natuur. Afval verspreidt zich over de wereld naar plekken waar het niet meer terug te winnen is en grote schade toebrengt aan de biodiversiteit. Onze partner EuroAir heeft z'n verantwoordelijkheid genomen en het is ze gelukt om luchtverdeelslangen aan te bieden met een Cradle-to-Cradle-certificaat. Bij Cradle-to-Cradle wordt afval gezien als grondstof voor een nieuwe productie. Wanneer onze luchtverdeelslangen vervangen moeten worden, nemen wij ze retour en dragen er zorg voor dat de materialen opnieuw ingezet worden. Zo is er een minimale verspilling.

Plafair - luchtverdeelpanelen voor een tochtvrij binnenklimaat

Het textiele luchtverdeelpaneel is een doorontwikkeling van onze standaard luchtverdeelslangen. De belangrijkste kenmerken zijn dat het paneel een geheel vlakke onderzijde heeft welke in één lijn loopt met het plafond. Nieuwgierig?

Wij nodigen u uit in hal 11, stand nummer 11.B055

klik op onderstaande afbeelding voor toegangskaarten