06-08-2019 | BLT op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Installatie-vb-HB-2019_beeldmerk-02a_700x400px

Van 10 t/m 12 september 2019 vindt de Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats. Installatie Vakbeurs Hardenberg is hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de installatiebranche elkaar ontmoeten. De komende editie staan wij op standnummer 102 in hal 1  waar wij u graag ontvangen!

Plafair luchtverdeelpanelelen

BLT presenteert u tijdens deze beurs het vernieuwde Plafair luchtverdeelpaneel. Het textiele paneel is een afgeleide van de bekende luchtverdeelslang. Belangrijkste kenmerk van dit paneel is de geheel vlakke onderzijde waardoor deze een strakke eenheid met het systeemplafond vormt. De textiele onderzijde van het Plafair luchtverdeelpaneel is luchtdoorlatend over het gehele oppervlak. Hierdoor ontstaat een gelijkmatig uitblaaspatroon met een zeer lage luchtsnelheid. Tochtklachten behoren tot het verleden met het Plafair luchtverdeelpaneel! U kunt het paneel zien en ervaren in Hardenberg.

 

Cradle-to-cradle luchtverdeelslangen

Tegenwoordig hoor je met regelmaat de term 'circulaire economie' vallen. Niet zonder reden. Een circulaire economie is gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen. Grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. In dit licht is het cradle-to-cradle certificaat ontstaan. Het certificaat toont de duurzaamheid van een product en het feit dat de producent hun verantwoordelijkheid nemen voor de levenscyclus van een product, van begin tot eind, oftewel van productie ot recycling.

BLT is er trots op nu Euro Air luchtverdeelslangen aan te kunnen bieden met Cradle-to-cradle certificaat. We vertellen u er graag alles over op de installatievakbeurs in Hardenberg.